Kına gecesi organizasyonu fiyatları

Kına gecesi organizasyonu fiyatları

Evlenmeye karar veren bir genç kız ile erkek nişan törenleri yapıldıktan sonra düğün ve kına gcesi için yapılacak bütün ayrıntıları tek tek planlamalılar. Tarih belirlenir ve hem düğün hem de kın gecesinin yapılacağı salon kiralanır. Daha sonra kına gecesi yapılacak olan salonun süslenmesi, gelin adayının giyeceği kaftan, misafirlere dağıtılacak olan küçük hediye hazırlıkları yapılır. Kına gecesi organizasyonu fiyatları

firmaları bir kına gecesi organizasyonu için gerekli olan her şeyi baştan sona takip eder, kınanın yakıldığı sırada gelen misafirlere ve yakınlara çok özel taçlar hazırlanır, ellerinde özel mumlar ile şarkılar söyleyerek oturan gelinin etrafında dönerler. Kına yakıldıktan sonra gecenin coşkusu daha da artar.

Kına gecesi yapılacak olan salon ne kadar erken kiralanırsa o kadar iyi olur özellikle yaz ve bahar aylarında evlenecek olanlar buna çok dikkat etmelidir. Salon kiralanması son zaman bırakılırsa hem yer kalmayabilir hem de sizin için maliye artabilir. Kına organizasyonu yapacak olan firma görevlilerinize hayallerinizi anlatarak en güzel gecenizde her şeyin eksiksiz olmasını istediğinizi titizlikle ayrıntıları takip etmelerini istemelisiniz. Düğün hem kız he de erkek tarafı için önemliyken kına gecesi özellikle genç kız ve annesi için çok özel ve önemlidir, her şeyin en geleneksel hali ile planlanır.

Son yıllarda daha çok yemekli ve içkili olarak yapılan kına gecelerinde gelin adayları geceye çok güzel bir gece elbisesi giyerek başlıyor ve sonra gecenin ilerleyen saatlerinde kına yakma töreni yapılacağı sırada çok görkemli bir kaftan giyiyorlar. Gelinin yakın arkadaşlarından azıları da kaftan giyerek geline eşlik ediyor. Kına organizasyon fiyatları son yıllarda biraz yükseldi, ayrıntılar çoğaldıkça gece için ayrılan bütçeyi de yüksek tutmak gerekiyor.

 

Yorum bırakın