Kına gecesi organizasyonu

Kına gecesi organizasyonu

Aileler için çocuklarının mürüvvetini görecekleri özel geceler çok önemlidir. Çocukları için her şeyin en güzelini düşleyen aileler geleneklerden taviz vermeden düğün ve kına gecelerini en güzel şekilde hiçbir şeyden kaçınmadan yaparlar. Kına organizasyon firmaları özel gecelerde hem gelin ve damat adayının hem de ailelerin üzerinden epey yük alırlar. Kına geceleri düğünlerden daha az kişinin katıldığı samimi bir ortamda düzenlenir. Samimi ve güzel bir ortamda bir araya gelen tüm misafirleriniz, aileniz ve siz doyasıya eğlenerek güzel anılar biriktirirsiniz.

Gelin adayı için kına gecesinde en az iki kıyafet hazırlanır, birinci kıyafet genellikle bir gece elbisesi olurken ikinci kıyafet ise gecenin geleneksel özelliğine en uygun olacak olan kaftandır. Kaftan son yıllarda kına yakma töreninin olmazsa olmazı haline dönüştü, daha önceki yıllarda kaftanın yerine gelinler, işlemeli olarak özel hazırlanmış şalvarlar giymekteydiler. Kına organizasyonu yapan firmalar farklı tasarımlarda hazırlanmış olan kına tahtlarını salonun en güzel yerine yerleştirirler kaftanını giyerek süslü kına tahtında oturan gelin adayına söylenen duygusal şarkılar eşliğinde kına yakılır, ardından tüm misafirler ve gelin gece boyunca gönüllerince oynamaya devam ederler.

Yemekli kına gecelerinde maliyet biraz daha yüksektir, seçeceğiniz yemekler ve içkiler fiyatları etkiler kına organizasyonu fiyatları, bütçeniz dikkate alınarak planlanır. Salon içinde ve masaların üzerinde yapılacak olan süslemeler, çiçek aranjmanları  ve kullanılacak mumlar maliyetin artmasına sebep olan faktörlerdir. Her bütçeye uygun farklı seçenekler ile sunarak sisinle birlikte en güzel gecenize imza atıyoruz. Yıllar sonra fotoğraflarınıza baktığınızda ne kadar çok eğlendiğinizi fotoğraflara bakarak tekrar tekrar hatırlayacaksınız. Misafirlerinize sürpriz olarak gecenin sonunda hem sizi hem de bu güzel geceyi anımsatacak küçük hediyeler veriyoruz.

 

 

Yorum bırakın